GÉPI VAKOLÁST VÁLLALUNK ELSŐSORBAN GYŐRBEN ÉS KÖRNYÉKÉN!

Előnyei: gyors, költséghatékony, repedésmentes felület, tiszta munkavégzés

Külön erre a feladatra szakodott csapatunkkal állunk rendelkezésre.
A modern gépi vakolási technológia és a jól szervezett csapatunk lehetővé teszi, hogy a munkákat elvárt minőségben a határidők szigorú betartása mellett végezzük el.

Hívjon minket most!

Gajdos Attila +36-20/238-3789
Ocskai Balázs +36-70/775-75-10
E-mail: info@bakgeneral.hu

4db vakológéppel,  130-150 m2
napi teljesítménnyel állunk rendelkezésére!

Csapataink 4db nagyteljesítményű vakológéppel felszereltek, melyek egyaránt alkalmasak kisebb tároló épületektől, ipari csarnokokon át, a legnagyobb társasházak kapacitásigényeinek kielégítésére. Kapacitásunk csapatonként napi 130-150m2. Vakolóinkat gépi vakolásban tapasztalt vezető koordinálja. Anyagainkat piacvezető hazai gyártóktól szerezzük be a legjobb minőség érdekében. És hogy miért jobb a gépi vakolás a hagyományos kézi vakolásnál? Költséghatékonyabb, mert kevesebb az élőerő szükséglete és minimális az anyagveszteség. Gyorsabb a bekeverési idő és automatizált a felhordás. A homogén anyaghasználatnak köszönhetően az elkészült felület repedésmentes.

Építkezik és a vakolási munkálatokra gyors, megbízható és költséghatékony megoldást keres? Egyértelmű, átlátható és rejtett költségek nélküli ajánlatot szeretne kapni az elvégzendő munkára vonatkozóan?

Keressen minket bizalommal és legyen Ön is elégedett ügyfelünk!

FOGLALJA LE IDŐBEN A KAPACITÁSAINKAT!

Üzenjen nekünk most!

A gépi vakolás előnye…

a hagyományos kézi vakolással szemben, hogy a vakolat szárazanyagtartalmát nem kézzel a helyszínen keverik ki, hanem gyári körülmények között állítják elő megfelelő adalékanyagok hozzáadásával, majd szigorú minőségellenőrzés után (ÉMI engedély) zsákos formában kerül a helyszínre, ezáltal garantált a vakolóanyag homogén összetétele és szennyeződésmentessége. A jó minőségű és egyenletesen szilárduló vakolóanyag pedig jó minőségű, esztétikus és repedésmentes felületet eredményez.

A vakológép a száraz vakolóanyagot megfelelő mennyiségű vízzel keveri össze és a keveréket tömlőn keresztül juttatjuk fel a falra, amelyet ezután speciális szerszámokkal simítunk el. A vakolás megkezdése előtt, kollégáink javítják, portalanítják és a jobb tapadás érdekében előfröcskölik a vakolandó felületet. Az előfröcskölés után először a mélyebb, szélesebb hornyokat töltjük fel.

Az erős és tökéletesen függőleges élekért a vakolatba élvédőket, illetve a zsugorodás okozta repedések elkerülése érdekében üvegszövet hálót építünk be. A nyílászárókat élvédőkkel, az üvegfelületeket pedig fóliákkal látjuk el.

Hívjon minket most!

Gajdos Attila +36-20/238-3789
Ocskai Balázs +36-70/775-75-10
E-mail: info@bakgeneral.hu